15 Ekim 2012 Pazartesi

Kendi kendinizi iyileştirme gücünü asla kaybetmeyin


Beden - ruh ve zihin birlikte çalışan mükemmel bir sistem. Bu muhteşem üçlü, düzenli ve birbirleri ile uyumlu olmadıkları zaman hastalıklar başlıyor.
Şimdilerde bununla ilgili okumalar yapıyorum. Sevgili doktorum Erhan Özer'in yazdığı kitap yolumu aydınlatıyor... Herkese okumasını tavsiye ettiğim eşşiz bir kitap.
10 seans yapılan radyoterapi tedavim bitti ve kısa bir aradan sonra tekrar kemoterapi tedavisine başlandı. Her hafta yapılan tedavi oldukça yorucu oluyor. Aylardır süregelen ağrılardan kurtulmayı o kadar çok istiyorum ki...
Doktorum Erhan bey, beden ruh ve zihin bütünlüğünün uyumlu çalışması gerektiği üzerinde durup, bir çok olumsuz duygu sebebi ile bozulmuş olan bu sistemi düzeltmem için bana yardımcı olup, gereken tedavileri uyguluyor. 
Bütün bunlar belki çoğu insana anlamsız gelebilir, 'doktor bile değil' diyenler olabilir ama onun diğer meslektaşlarından farkı, insan sağlığı için sadece sürekli uygulanan ilaç tedavilerinin yeterli olmadığını düşünmesi ve bedenin iyileşmesinin zihin ve ruhu iyileştirmeden mümkün olmadığına inanmasıdır...