9 Mayıs 2012 Çarşamba

Neye odaklandığınıza dikkat edin

"Bir hastalığınız varsa ve ona odaklanıp insanlara ondan bahsediyorsanız, daha fazla hastalıklı hücre üretirsiniz. Son derece sağlıklı bir bedende yaşadığınızı düşünün. Bırakın hastalıkla doktorlar ilgilensin."
Bob Proctor

"İnsanlar tamamen ters olana ve semptomlarına odaklandıklarında onu sürekli kılarlar. Dikkatlerini hasta olmaktan iyi olmaya çevirene kadar iyileşme gerçekleşmez. Çünkü çekim yasası böyledir."
Bob Doyle

"Mutlu düşüceler mutlu bir biyokimyaya yol açar. Daha mutlu ve sağlıklı bir bedene... Negatif düşünceler ve stresin bedeni kötüleştirip beynin işlevini kötü etkilediği ortaya konmuştur. Çünkü düşüncelerimiz ve duygularımız sürekli olarak bedenimizi yeniden kurar, yeniden organize eder ve yeniden yaratır."
Dr. John Hagelin

"Fizyolojik stresi bedeninizden çıkardıktan sonra beden, tasarlandığı gibi işlevini yerine getirecek ve kendini iyileştirecektir. Bir hastalıktan kurtulmak için savaşmanıza gerek yok. Negatif düşüncelerden kurtulmak gibi kolay bir yöntem, doğal sağlığınızın içinizde oluşmasına yetecek ve bedeniniz kendi kendini iyileştirecek."
Micheal Bernard Beckwith

Rhonda Byrne'nın -SIR- adlı kitabından alıntıdır.